Treceți la conținutul principal

Noaptea Alba a Galeriilor 2012

Vineri 25 mai va avea loc Noaptea Albă a Galeriilor care in acest an propune publicului un nou traseu în harta nocturnă a evenimentelor de artă contemporană din București. Peste 30 de locatii vor oferi un program variat în care publicul este invitat să participe la vernisaje ale unor artiști prezentați în premieră, demonstrații artistice, performance-uri, instalații audio – video, inaugurarea unor noi locații și lansarea unor proiecte prin care organizatorii doresc promovarea artei contemporane românești.

Programul detaliat și harta galeriilor vor fi puse la dispoziția publicului în toate locațiile participante precum si pe site-ul evenimentului www.noapteagaleriilor.ro

Începînd cu 2012 organizatorii propun publicului două ediții anuale ale Nopții Albe a Galeriilor: ediția Primăvară-Vară și ediția Toamnă-Iarnă. Diferența dintre cele 2 evenimente constă în producerea unor proiecte curatoriale speciale pentru programul NAG Primăvară-Vară, proiecte ce vor promova tinerii artiști emergenți din București și din țară. Această direcție dedicată producerii de proiecte noi va deveni exclusivă o dată cu ediția NAG din primăvara anului 2013. NAG Toamnă-Iarnă 2012 se va desfășura în 28 Septembrie și va prezenta marelui public galerii și spații de artă bucureștene, propunîndu-și promovarea tuturor formelor de artă.

Evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor - NAG#6 realizat de către Asociația Ephemair este un proiect cultural susținut de Ministerul Culturii și Cultelor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .