Treceți la conținutul principal

O carte pentru mamici!

Cartile pentru mamici bune sunt greu de gasit. Alaturi de "Mama si copilul" va recomand cu mare caldura si "La ce sa te astepti cand esti insarcinata"de Heidi Murkoff. Cartea poate fi gasita la LIBRIS.Cuprinde tot ce este nou în sarcină, naştere şi stilul de viaţă al viitorilor părinţi, conţine un plan complet al perioadei dinaintea concepţiei, informaţii despre alegerea medicului, alternative pentru naştere, a doua sarcină, gemeni şi modul de soluţionare a unor probleme mai mult sau mai puţin frecvente din sarcină.

Răspunsuri încurajatoare la sute de întrebări:
* Am născut ultimul copil prin cezariană. Care sunt şansele unei naşteri pe cale vaginală de data aceasta?                                                                                                pag. 27
* Trebuie să renunţ la cofeină în timpul sarcinii?                                      pag. 64
* Poate avea vorbitul la telefonul mobil vreun efect asupra fătului meu?    pag. 70
* Va suferi copilul meu dacă eu nu beau lapte?                                        pag. 141
* Cum pot şti dacă bebeluşul meu este poziţionat corect pentru naştere? pag. 292
* Astăzi nu mi-am simţit copilul mişcând. Ce se întâmplă?                      pag. 318
* Este posibil să nu încep singură travaliul?                                            pag. 324

În plus: o nouă secţiune pentru mamele care lucrează, un capitol extins pentru taţii în devenire, o dietă actualizată a sarcinii, ilustraţii ale progreselor copilului dumneavoastră lună de lună, ghiduri pas cu pas ale travaliului şi naşterii, ale perioadei post-partum şi alăptatului.

Comentarii

Irina a spus…
la prima intrebare nici n-ai nevoie de carte- raspunsul pentru ro e - nici o sansa. Nu-si asuma nimeni raspunderea unei vaginale dupa cezariana. Si oricum, de ce ar mai incerca cineva, nu inteleg...macar contiunui cu taieturile pe burta, ce rost are sa le muti si mai jos :)).
Gingasia a spus…
Cartea trebuie rasfoita,este foarte utila mamicilor!Poate ca singura sansa de a avea un bebe sanatos este cezariana.Pentru mamele care au probleme cu ochii sau cu inima, cezariana este o operatie mai sigura decat nasterea naturala!:)Apoi ce te faci, in Canada femeile nu au dreptul sa aleaga cum vor naste, medicul fiind acela care decide.
Ligia a spus…
Am gasit foarte multe lucruri utile in ea, mi-a folosit mult chiar si in a doua sarcina. Dar unele lucruri din ea sunt inca in stadiul de vis :))
Gingasia a spus…
Asa este,dar si visele pot deveni realitate intr o zi!
Ligia a spus…
Asa sper. Ar fi fain sa poti sa ai si la noi, la stat, un plan al nasterii. Sau sa poti sa iei pe cineva cu tine sa te tina de mana :)

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .