Treceți la conținutul principal

Recomandare "Rapsod şi lăutar"

Tudor Gheorghe, împreună cu taraful său, îşi aşteaptă publicul la "Rapsod şi lăutar", cea mai recentă premieră, un spectacol de autentică muzică tradiţională românească, luni, 18 iunie, de la ora 19,00, la sala mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat UNITER transmis miercuri AGERPRES, artistul va susţine concertul pro bono în cadrul Campaniei Naţionale "Artiştii pentru artişti".

Cercetător asiduu al folclorului românesc, cu studii la Institutul de Folclor din Bucureşti, Tudor Gheorghe este o voce care caută originalitatea. Spectacolele sale se nasc din vechile balade româneşti, din opera lui Ion Luca Caragiale, din farmecul poemelor lui Lucian Blaga, Tudor Arghezi şi Ion Barbu.

Sumele obţinute din vânzarea biletelor acestui concert se direcţionează către Fondul de Solidaritate Teatrală, prin intermediul căruia sunt sprijiniţi artiştii cu probleme de sănătate.

O parte din sumele care se strâng ca urmare a acestui concert sunt destinate actorului Şerban Ionescu, UNITER alăturându-se comunităţii teatrale în sprijinul de care are nevoie acest mare artist.

Biletele, cu preţuri de 40, 60 şi 80 lei, s-au pus în vânzare la Teatrul Naţional Bucureşti, în reţeaua Vreaubilet, la Unirea Shopping Center, şi online pe www.vreaubilet.ro.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .