Treceți la conținutul principal

E.M.M.A. are nevoie de ajutorul vostru!


Dragi prieteni, :-)
Fara prea multe cuvinte…E.M.M.A. are nevoie de ajutorul vostru!
Nu este vorba de bani ci de voturi acordate on-line, in vederea obtinerii unui grant: bani cu ajutorul carora vom putea oferi parintilor de Ingeri, Kituri de Amintiri. Este o ocazie unica pe care ar fi pacat sa o ratam din motive marunte. Cu atat mai mult cu cat este simplu de obtinut!
Pentru a afla detalii despre proiect, intrati va rog pe: http://raiffeisencomunitati.ro/proiecte … -amintiri/
Pentru felul in care se voteaza, puteti citi (si) pe: http://www.organizatiaemma.ro/node/855
Daca ati votat deja anul trecut :-) , in concursul Reiffeisen, puteti utiliza acelasi cont, iar daca nu va amintiti login-ul sau parola, puteti cere resetarea parolei aici: http://raiffeisencomunitati.ro/wp-login.php?action=lostpassword. Veti primi un mail in care vi se va specifica login-ul si veti avea posibilitatea sa resetati parola.
Clasamentul il puteti vedea pe: https://raiffeisencomunitati.ro/toate-proiectele/

Va multumesc tuturor celor care veti vota si veti face efortul de a-i convinge si pe cei din jurul vostru, sa faca la fel  ca voi :-)
Sper din tot sufletul ca si anul acesta sa ne numaram printre castigatori si sa putem face, cu ajutorul vostru, un mare pas inainte!
Doamne ajuta!
Cu speranta,
Bianca

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .