Treceți la conținutul principal

E.M.M.A. are nevoie de ajutorul vostru!


Dragi prieteni, :-)
Fara prea multe cuvinte…E.M.M.A. are nevoie de ajutorul vostru!
Nu este vorba de bani ci de voturi acordate on-line, in vederea obtinerii unui grant: bani cu ajutorul carora vom putea oferi parintilor de Ingeri, Kituri de Amintiri. Este o ocazie unica pe care ar fi pacat sa o ratam din motive marunte. Cu atat mai mult cu cat este simplu de obtinut!
Pentru a afla detalii despre proiect, intrati va rog pe: http://raiffeisencomunitati.ro/proiecte … -amintiri/
Pentru felul in care se voteaza, puteti citi (si) pe: http://www.organizatiaemma.ro/node/855
Daca ati votat deja anul trecut :-) , in concursul Reiffeisen, puteti utiliza acelasi cont, iar daca nu va amintiti login-ul sau parola, puteti cere resetarea parolei aici: http://raiffeisencomunitati.ro/wp-login.php?action=lostpassword. Veti primi un mail in care vi se va specifica login-ul si veti avea posibilitatea sa resetati parola.
Clasamentul il puteti vedea pe: https://raiffeisencomunitati.ro/toate-proiectele/

Va multumesc tuturor celor care veti vota si veti face efortul de a-i convinge si pe cei din jurul vostru, sa faca la fel  ca voi :-)
Sper din tot sufletul ca si anul acesta sa ne numaram printre castigatori si sa putem face, cu ajutorul vostru, un mare pas inainte!
Doamne ajuta!
Cu speranta,
Bianca

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .