Treceți la conținutul principal

Cel mai fericit Craciun...
Ma gandesc cu bucurie la aceste sarbatori care se apropie. Astept acest moment cu implinire si iata ca Maica Domnului ne iubeste, asteptam un baietel, Matei-Alexandru! Nu stiu ce ma asteapta inca, dar sunt pregatita pentru un drum care imi va oferi educatie, disciplina si implicit, multa fericire! Sper sa pot sa-mi cresc baietelul cu multa duiosie si armonie, sa-l pregatesc pentru o viata reala, nu pentru una de basm. Urmati-va calea, caci sigur aveti una!!

In preajma sarbatorilor va doresc toata fericirea mea !

Comentarii

Marilena a spus…
Crăciun cu sănătate și bucurii! Felicitări pentru micuț, să vă umple inimile de fericire!
Tandreţe a spus…
Craciun cu pace si bucurie! "O ce veste minunata!"-un dar de mare pret ni sa face sa fim impreuna creatori cu Dumnezeu...Sa va fie spre mangaiere si fericire!
Carmen a spus…
Craciun minunat si linistit!!!
Mariana a spus…
Mă bucur de bucuria ta! Sarcină uşoară şi prunc binecuvântat!
La mulţi ani!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .