Treceți la conținutul principal

“Ion Creangă” lansează un CD cu teatru radiofonic


Teatrul “Ion Creangă”, în parteneriat cu Teatrul Naţional Radiofonic, lansează sâmbătă, 2 martie, la Casa Radio, a doua ediţie a suportului digital “Poveştile lui Ion Creangă interpretate de actorii Teatrului «Ion Creang㻓. Trei scenarii de Sanda Socoliuc – “Cinci pâini”, “Povestea unui om leneş”, “Prostia omenească” sunt adaptate radiofonic şi vin în completarea ediţiei lansate în aprilie 2012. Acestea fac parte dintr-un proiect mai amplu desfăşurat de Teatrul Naţional Radiofonic, care a debutat, sub regia lui Cornel Todea, cu poveştile “Capra cu trei iezi”, “Fata babei şi fata moşului” şi “Punguţa cu doi bani”.

Regia este semnată de Attila Vizauer, iar din distribuţie fac parte Anca Zamfirescu, Ionuţ Ciocia, Gabriel Coveşeanu, Marioara Sterian, Cristian Boeriu, Daniel Tudorică, Ionuţ Antonie, Ani Creţu, Ion Gh. Arcudeanu.

În avanpremieră, actorii Teatrului Ion Creangă vor susţine spectacolul-lectură “Povestea unui om leneş” în data de 28 februarie, ora 10:00, la Sala Rapsodia, Str. Lipscani nr. 53.


sursa

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .