Treceți la conținutul principal

Târgul de carte SF&Fantasy


Cea de-a treia ediţie a Târgului de carte SF&Fantasy - Final Frontier va avea loc în Bucureşti, pe 23 şi 24 martie, şi va cuprinde lansări de noi volume, dar şi evenimente la care vor fi prezenţi cei mai importanţi autori români ai genului, informează organizatorii.
 Evenimentul va avea loc în Centrul vechi, la TeCaFi, între orele 10.00 şi 18.00.
Târgul va oferi pasionaţilor genului posibilitatea de a cumpăra cele mai noi apariţii SF & Fantasy la preţ redus cu până la 80%. Mai mult decât atât, ei pot întâlni oameni cu aceleaşi preocupări, prin intermediul lansărilor de carte şi evenimentelor la care vor fi prezenţi cei mai importanţi autori români ai genului.
 Pe lângă titluri în limbile română şi engleză, vizitatorii pot găsi la târg benzi desenate şi boardgames. Pe toată durata târgului vor avea locateliere de benzi desenate la care poate participa oricine doreşte să înveţe să deseneze, iar fanii francizei "Războiul stelelor/ Star Wars" se vor reuni pentru o prezentare despre acest fenomen.
Evenimente de lansare de carte vor fi organizate de editura Nemira ("Fata Modificată", de Paolo Bacigalupi - 23 martie, de la ora 11.30), editura Paladin (prezintă Michael Haulică, pe 23 martie, de la ora 12.00), editura Millennium Books (prezintă Horia Nicola Ursu, pe 23 martie, de la ora 13.00) şi editura Trei ("Pasărea domnului", de Mary Doria Russell, pe 24 martie, de la ora 14.00).
 Pe 23 martie, de la ora 12.30, va avea loc decernarea premiilor FanSF. La ceremonia prezentată de Nicolae Voicu este invitată Csilla Kleinheincz, director Editura Ad Astra (Ungaria).
 Vor mai avea loc discuţii despre metode de scriere în literatura SF & Fantasy, experienţa de a scrie scenarii pentru bandă desenată, dar şi o sesiune de autografe cu autorii români de literatură SF la editura Nemira.
Programul complet al evenimentelor poate fi găsit pe http://finalfrontier.ro/?page_id=7.
Intrarea la evenimente este liberă.
Târgul de carte SF & Fantasy - Final Frontier este organizat de bookblog.ro, unul dintre cele mai importante bloguri româneşti despre cărţi şi lectură

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .