Treceți la conținutul principal

Bac 2014 Limba si literatura romana. Ghid de pregatire intensiva, 2013

Cautam zilele trecute o lucrare pentru examenul de bcalaureat.Imi trebuia o lucrare in care sa observ structura subiectelor de anul trecut. Acest "Ghidul de pregatire intensiva pentru bacalaureat" l-am  achizitionat de la Libraria LIBRIS. Libraria ofera in aceasta perioada foarte multe reduceri.

Editura NOMINA pune la dispozitia absolventilor de liceu Ghidul de pregatire intensiva pentru bacalaureat la Limba si literatura romana - 2014. Acest ghid a fost elaborat de un colectiv de profesori, se adreseaza elevilor de liceu de la toate filierele, toate profilurile si toate specializarile. Lucrarea este utila pentru ca ofera explicatii usor de inteles, detaliere si sistematizare, limbaj accesibil, ordonare si sinteza.

***  Bac 2014 Limba si literatura romana. Ghid de pregatire intensiva. Pitesti: Ed. NOMINA, 2013, 224 p. 

Lucrarea cuprinde:

• Calendarul si metodologia de desfasurare a examenului de Bacalaureat;
• Subiecte PROPUSE in sesiunile din anii scolari  2012-2013 insotite de posibile variante de raspuns;
Rezolvarile propuse in aceasta lucrare sunt doar orientative, elevii le pot adapta in functie de nivelul de cunostinte.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .