Treceți la conținutul principal

O carte care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca copiilor - Enciclopedia lumii pentru copii

Enciclopediile nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca copiilor, o carte interesanta este Enciclopedia lumii pentru copii.  Ideal ca ajutor la teme sau doar pentru a fi rasfoit in timpul liber, acest volum ofera informatii din domenii extrem de diverse: Universul, Planeta Pamant, Planeta vie, Corpul uman, Tari si popoare, Istoria lumii, Arta si cultura. Enciclopedia este un adevarat auxiliar scolar, contine o multitudine de ilustratii viu colorate, harti tematice .
Exista o rubrica permanenta, intitulata ,,Informatii-cheie"; aici cititorul gaseste datele mai importante din text, care astfel sunt scoase in evidenta. In plus, cei interesati vor intalni, in rubrica intitulata ,,Cititi si", trimiteri la alte subiecte inrudite, tratate in carte. 
In Enciclopedia lumii pentru copii, exista: 

- Opt domenii de interes, despre care veti afla multe lucruri interesante 
- Texte clare si concise
- Fotografii color, harti si diagrame 
- Rubrica "Informatii-cheie"  
- Caseta ,,Cititi si" - trimiteri la subiecte Inrudite 
- Un index care va ajuta sa gasiti mai usor ceea ce va intereseaza. 
Enciclopedia  ofera copiilor informatii numeroase, bine documentate si actuale despre lumea in care traim, explicate pe intelesul lor. Enciclopedia am achizitionat-o de la Libris.ro, iar in aceasta perioada se gasesc reduceri considerabile .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .