Treceți la conținutul principal

Recomandare - Învăţăm mijloacele de transport

Setul de 6 carticele Învăţăm mijloacele de transport este foarte util pentru baietei deoarece descoperă fantastica lumea a mijloacelor de transport cu ajutorul unor povești care le aprinde imaginația..

Cele sase carticele:

- Tractoarele
- Camionul
- Serviciile de urgență
- Excavatoarele
- Mașinile puternice
- TrenurileChiar daca aceste carticele sunt recomandate pentru varsta de trei ani, incerc sa-i ofer lui Matei cat mai multe carti educative, iar pe aceasta am ales-o pentru a invata mijloacele de transport intr-un mod placut si interesant. Cartile cu masinute au un rol important in dezvoltarea baieteiilor. Imitand preferintele tatiilor, baietii sunt de regula pasionati de masini. Jocul cu masinutele este cat se poate de distractiv si antrenant pentru cei mici. Daca pana la varsta de 6 ani copii se pot multumi cu masinute mici, incepand cu aceasta varsta vor deveni din ce in ce mai pasionati de masinile mari si puternice.  

Învăţăm mijloacele de transport poate fi achizitionata de la LIBRIS la un pret accesibil in aceasta perioada. 

An aparitie: 2014
Categoria: Practic Pentru Copii
Editia: 1 cutie cu 6 carticele
Editie: Cartonata
Editura: LITERA

Format: 360X265

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .