Treceți la conținutul principal

Editura Trei lansează o nouă colecţie, dedicată copiilor şi părinţilor, intitulată "Ce să faci..."

Editura Trei va lansa, pe 29 aprilie, în librăria Cărtureşti-Verona din Bucureşti, colecţia "Ce să faci...", care cuprinde o serie de ghiduri prietenoase şi educative pentru copii şi cei care îi îngrijesc - părinţi, bunici, educatori şi psihologi.Editura Trei lansează o nouă colecţie, dedicată copiilor şi părinţilor, intitulată "Ce să faci...".

Prin lansarea aceste noi colecţii, Editura Trei îşi propune să răspundă la întrebarea "Cum ar fi să existe câte o carte care să îi ajute pe cei mici să treacă peste cele mai sâcâitoare probleme (de la insomnii şi îngrijorări la gânduri negative şi explozii de furie)?".

Astfel, colecţia de cărticele interactive "Ce să faci..." cuprinde o serie de ghiduri prietenoase şi educative pentru copii şi cei care îi îngrijesc pe aceştia - părinţi, bunici, educatori şi psihologi.
Noua colecţie va fi lansată pe 29 aprilie, de la ora 18.30, în librăria Cărtureşti-Verona din Bucureşti. La eveniment vor participa Anca (Munteanu) Ganciu, preşedinte al Asociaţiei Române de Psihanaliză a Legăturilor de Grup şi Familie "Enrique Pichon Riviere", şi Daniela Neculai, educator la grădiniţa Erakinderland. Moderatorul evenimentului va fi Victor Popescu, redactor la Editura Trei.

În timpul lansării, copiii participanţilor la eveniment vor fi invitaţi, într-un colţ special din mansarda Librăriei Cărtureşti-Verona, la o serie de jocuri şi activităţi propuse de Cătălina Hetel, psihoterapeut, şi Voicu Hetel, actor format în programul de educaţie timpurie "Small Size", ambii activând la Teatrul din Podul Meu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .