Treceți la conținutul principal

Camera de joacă: Biblioteca și ludoteca micului arhitect

HANDSON-009

Din septembrie 2015 Camera de joacă va fi biblioteca şi ludoteca micilor arhitecţi. În parteneriat cu Biblioteca Naţională a României şi clubul Rotaract, Camera de joacă este un proiect prin care vrem să punem la dispoziţie copiilor o selecţie de cărţi şi jocuri într-un spaţiu nou de lectură (bibliotecă şi ludotecă) care va cuprinde o secţiune de arhitectură şi mediu construit. 
Copiii sunt curioşi şi creativi în mod natural, imaginaţi-vă un mediu pregătit special pentru a le ghida pasiunea, a-i informa şi a-i inspira, totul folosind materiale adaptate fiecărui nivel de dezvoltare. Copiii între 3 şi 8 ani vor avea în sfarşit posibilitatea să experimenteze jucării de construit inedite şi să citească din cărţi de arhitectură adaptate vârstei lor.
Pentru a transforma în realitate Camera de joacă De-a arhitectura avem nevoie de ajutorul vostru, al arhitecţilor, fie prin donaţii de carte, jocuri/jucării, fie printr-o contribuţie financiară de 50RON în cazul în care nu aveţi nimic de donat, dar vreţi să susţineţi proiectul. Cărţile necesare bibliotecii şi ludotecii pot fi în limba română sau în limbi de circulaţie internaţională:
 • pentru adulţi
  • cărţi pe teme de arhitectură, design, mediu construit
  • reviste şi periodice pe teme de arhitectură, design, mediu construit
 • pentru copii cu vârsta între 3-8 ani
  • cărţi pe teme de arhitectură, design, mediu construit
  • reviste şi periodice pe teme de arhitectură, design, mediu construit
  • cărţi de activităţi şi colorat, pentru bricolat, construit machete, activităţi conexe cu arhitectura, construcţiile, design-ul
  • DVD-uri pe tematicile de mai sus
  • jocuri pe tematicile de mai sus

Detalii pentru donații:  

Toate acestea se pot expedia până la 1 iulie 2015 la adresa:
De-a arhitectura//Mina Sava
Pentru Camera de joacă
Str. Sergent Dumitru Matei, Nr. 6
Sector 2, Cod: 020321
Bucureşti, România
Donația de 50RON se poate transfera aici:
Pentru Camera de joacă
Cont bancar: RO63BACX0000000842075001
UniCreditŢiriac Bank, Sucursala Magheru

sursa: http://de-a-arhitectura.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .