Treceți la conținutul principal

Recomandare "Colecția Ferma vesela"

Colecția "Ferma vesela" conține 6 cărticele și este recomandată copiilor de pană in trei ani. Cele sase cărticele au un format mic, pot fi manevrate foarte usor de copil.  Au un design deosebit, oferind o experienţă vizuală unică: prezentand pe rand animalele: Joiana, Roibu, etc. Copiii  invată animalele de la ferma cu ajutorul poveștilor, fiecare poveste din cărticica se finalizează cu o morală.

"Ferma vesela" stimuleaza creativitatea, testeaza perspicacitatea si antreneaza memoria copilasilor, prin imaginatie ei pot fi o parte a povestilor. De foarte multe ori pe Matei incerc sa-l stimulez si-l fac, sa participe la continaurea povestii. Aveți încredere în copiii vostri. Lăsați-i să decidă, să descopere, să se descopere. Va caștiga și el, veți caștiga și voi.


Cutia contine 6 carticele:

    Vaca
    Purcelul
    Iepurele
    Oaia
    Calul
    Gaina

Recomand aceasta colectie de carticele interesante, poate fi comandata de pe LIBRIS.RO. Pentru ca se apropie ZIUA COPILULUI, poate fi un cadou educativ pentru copilul tau.


Cu drag!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .