Treceți la conținutul principal

Recomandari de carti pentru copiii de 2-3 ani

Am achizitionat pentru zilele friguroase carti pentru Matei, pe care vi le recomand cu toata caldura de la LIBRIS.RO. Sunt simple si rezonabile ca pret, pentru prima etapa a varstei, numita si "perioada de mazgaleala": intre 9 luni si 3 ani.

La aceasta varsta copilul invata sa se incadreze pe foaia alba de hartie, invata literele si cifrele, sa deseneze pana in contur, sa reia si se continuie linia din locul de unde s-a intrerupt, sa deseneze forme tot mai elaborate, cum ar fi linii paralele, zig-zaguri, hasururi, curbe si linii frante.

Aceasta carte il invata pe copilul dumneavoastra primele litere, sa le recunoasca, sa le scrie cu ajutorul unor activitati create special pentru el. In acealsi timp sunt activitati legate de trasarea si unirea unor puncte. Toate acestea in timp ce se joaca lipind abtibildurile. Cartea contine 10 pagini.

Numerele Cu Abtibilduri

Cartea il invata pe copil sa scrie numerele si sa le retina, cu ajutorul abtibildurilor pe care sa le foloseste in tot felul de activitati. Cartea contine 10 pagini.

Coloreaza Si Lipeste - Jucariile

Aceasta carte le ofera celor mici trei modalitati placute de a petrece timpul liber: sa lipeasca abtibilduri, sa coloreze desenele simpatice si, nu in ultimul rand, sa invete culorile si jucariile. Desenele sunt mari pentru a exersa conturul. Cartea contine 10 pagini.

Colorez Primele Desene

Cu aceasta carte copilul invata sa coloreze usor si repede, dar si corespondenta culorilor. Trebuie doar sa aleaga culorile potrivite fiecarui desen.Cartea contine 10 pagini.

Cei trei purcelusi - Carte de coloratO carte preferata pe care o iubim foarte mult! Cei trei purcelusi este o carte distractiva si educativa pentru copilul tau. Personajele sunt ilustrate in culori vii care pot fi colorate. In timp ce vei citi povestea despre purcelusii curajosi si lupul care incearca sa ii manance, copilul tau poate colora plansele si se va distra ascultand povestea. Cartea contine 16 pagini 

Carte de colorat cu abtibilduri - Mijloace de transport

Descopera fantastica lume a transporturilor cu ajutorul cartii de colorat cu abtibilduri - Mijloace de transport.
Fiecare desen are atribuit un abtibild care identifica mijlocul de transport ce trebuie colorat. Cartea contine16 + 2 pagini cu abtibilduri .
Alte carticele interesante puteti descoperi pe LIBRIS.RO.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Bookfest 2017

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. 
În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!
Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături.  sursa

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .