Treceți la conținutul principal

Recomandari de carti pentru copiii de 2-3 ani

Am achizitionat pentru zilele friguroase carti pentru Matei, pe care vi le recomand cu toata caldura de la LIBRIS.RO. Sunt simple si rezonabile ca pret, pentru prima etapa a varstei, numita si "perioada de mazgaleala": intre 9 luni si 3 ani.

La aceasta varsta copilul invata sa se incadreze pe foaia alba de hartie, invata literele si cifrele, sa deseneze pana in contur, sa reia si se continuie linia din locul de unde s-a intrerupt, sa deseneze forme tot mai elaborate, cum ar fi linii paralele, zig-zaguri, hasururi, curbe si linii frante.

Aceasta carte il invata pe copilul dumneavoastra primele litere, sa le recunoasca, sa le scrie cu ajutorul unor activitati create special pentru el. In acealsi timp sunt activitati legate de trasarea si unirea unor puncte. Toate acestea in timp ce se joaca lipind abtibildurile. Cartea contine 10 pagini.

Numerele Cu Abtibilduri

Cartea il invata pe copil sa scrie numerele si sa le retina, cu ajutorul abtibildurilor pe care sa le foloseste in tot felul de activitati. Cartea contine 10 pagini.

Coloreaza Si Lipeste - Jucariile

Aceasta carte le ofera celor mici trei modalitati placute de a petrece timpul liber: sa lipeasca abtibilduri, sa coloreze desenele simpatice si, nu in ultimul rand, sa invete culorile si jucariile. Desenele sunt mari pentru a exersa conturul. Cartea contine 10 pagini.

Colorez Primele Desene

Cu aceasta carte copilul invata sa coloreze usor si repede, dar si corespondenta culorilor. Trebuie doar sa aleaga culorile potrivite fiecarui desen.Cartea contine 10 pagini.

Cei trei purcelusi - Carte de coloratO carte preferata pe care o iubim foarte mult! Cei trei purcelusi este o carte distractiva si educativa pentru copilul tau. Personajele sunt ilustrate in culori vii care pot fi colorate. In timp ce vei citi povestea despre purcelusii curajosi si lupul care incearca sa ii manance, copilul tau poate colora plansele si se va distra ascultand povestea. Cartea contine 16 pagini 

Carte de colorat cu abtibilduri - Mijloace de transport

Descopera fantastica lume a transporturilor cu ajutorul cartii de colorat cu abtibilduri - Mijloace de transport.
Fiecare desen are atribuit un abtibild care identifica mijlocul de transport ce trebuie colorat. Cartea contine16 + 2 pagini cu abtibilduri .
Alte carticele interesante puteti descoperi pe LIBRIS.RO.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sa scriem si sa vorbim corect!

"Limba noastra-i o comoara"! Am auzit multe cuvinte care circula sub o forma incorecta atat pe bloguri, cat si in media! Se spune:
0bstetrică nu obstretică

ghips nu gips

jaratic nu jaratec
lacatusarie nu lacatuserie
delicatete nu delicateta
zilier nu ziler

frustrare nu frustare

placarda nu plancarda, pancarta

roseala nu rosala
cenusa nu cenuse
vaier nu vaer -Tânguire (prelungă), vaiet

marmoreean nu marmoreian

ridiche nu ridichie

camee nu cameie -Piatră dură (cu multe straturi divers colorate)
stras nu ştras

dividend nu divident

standard nu ştandard

alineat nu aliniat

plebiscit nu plebicist

remuneratie nu renumeratie

bacalaureat nu bacalauriat.

serviciu nu servici

genuflexiune nu genoflexiune

greşeală nu greşală

delincvent nu delicvent, delictvent

piuneză nu pioneză

streşini nu streaşini

Sf. Augustin

Daca ma iubesti, nu plange!


Daca vei cunoaste misterul
Nemarginit al cerului
unde traiesc acum ,
cu orizonturi fara de sfarsit
cu lumina care cuprinde
si patrunde-orice lucru,
nu ai mai plange, daca ma iubesti!
De -acum sunt invaluit
de farmecul lui D-zeu
in nesfarsita lui frumusete.
Cele de odiniora
sunt atat de mici in comparatie
cu toate acestea!
Mi -a ramas dragostea ,
fata de tine,
o tandrete atat de mare
pe care tu nici nu ti-o poti imagina.
Traiesc o bucurie curata
In necazurile vietii
gandeste-te la acest lacas
unde vom fi impreuna intr-o zi,
dincolo de moarte,
saturati de apele izvorului nesecat
al bucuriei si al iubirii nesfarsite.
Nu plange,
daca ma iubesti cu adevarat!
Sf . Augustin In memoria unor suflete pierdute. Multumesc, Camelia pentru aceasta rugaciune! Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de
nicăieri şi merge spre nicăieri. Petre Ţuţea

PARCUL DE C’ARTE

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, propune bucureștenilor o modalitate plăcută și, totodată, inedită de petrecere a timpului liber, în zilele care urmează: PARCUL DE C’ARTE.
Evenimentul va avea loc în Parcul Drumul Taberei, la peluza de lângă scenă, începând de mâine și până duminică și este parte a celui mai mare Festival multicultural în aer liber, STRADA DE C’ARTE, ediția a VI-a, organizat de Biblioteca Centrală Universitară ”Carol I”, în parteneriat cu Fundaţia Universitară ”Carol I”.
Toți participanții se vor bucura de zone de relaxare și lectură, ateliere de creație pentru copii, spectacole de teatru, recitale de poezie și jazz și proiecții de filme documentare. În plus, vor putea vizita târgul de carte în aer liber, care va reuni unele dintre cele mai importante edituri din România, fiecare având amenajat câte un stand. Pot fi regăsite aici toate genurile literare, de la beletristică şi literatură contemporană, până la cărţi de specialit…