Treceți la conținutul principal

Recomandari de carti pentru copiii de 2-3 ani

Am achizitionat pentru zilele friguroase carti pentru Matei, pe care vi le recomand cu toata caldura de la LIBRIS.RO. Sunt simple si rezonabile ca pret, pentru prima etapa a varstei, numita si "perioada de mazgaleala": intre 9 luni si 3 ani.

La aceasta varsta copilul invata sa se incadreze pe foaia alba de hartie, invata literele si cifrele, sa deseneze pana in contur, sa reia si se continuie linia din locul de unde s-a intrerupt, sa deseneze forme tot mai elaborate, cum ar fi linii paralele, zig-zaguri, hasururi, curbe si linii frante.

Aceasta carte il invata pe copilul dumneavoastra primele litere, sa le recunoasca, sa le scrie cu ajutorul unor activitati create special pentru el. In acealsi timp sunt activitati legate de trasarea si unirea unor puncte. Toate acestea in timp ce se joaca lipind abtibildurile. Cartea contine 10 pagini.

Numerele Cu Abtibilduri

Cartea il invata pe copil sa scrie numerele si sa le retina, cu ajutorul abtibildurilor pe care sa le foloseste in tot felul de activitati. Cartea contine 10 pagini.

Coloreaza Si Lipeste - Jucariile

Aceasta carte le ofera celor mici trei modalitati placute de a petrece timpul liber: sa lipeasca abtibilduri, sa coloreze desenele simpatice si, nu in ultimul rand, sa invete culorile si jucariile. Desenele sunt mari pentru a exersa conturul. Cartea contine 10 pagini.

Colorez Primele Desene

Cu aceasta carte copilul invata sa coloreze usor si repede, dar si corespondenta culorilor. Trebuie doar sa aleaga culorile potrivite fiecarui desen.Cartea contine 10 pagini.

Cei trei purcelusi - Carte de coloratO carte preferata pe care o iubim foarte mult! Cei trei purcelusi este o carte distractiva si educativa pentru copilul tau. Personajele sunt ilustrate in culori vii care pot fi colorate. In timp ce vei citi povestea despre purcelusii curajosi si lupul care incearca sa ii manance, copilul tau poate colora plansele si se va distra ascultand povestea. Cartea contine 16 pagini 

Carte de colorat cu abtibilduri - Mijloace de transport

Descopera fantastica lume a transporturilor cu ajutorul cartii de colorat cu abtibilduri - Mijloace de transport.
Fiecare desen are atribuit un abtibild care identifica mijlocul de transport ce trebuie colorat. Cartea contine16 + 2 pagini cu abtibilduri .
Alte carticele interesante puteti descoperi pe LIBRIS.RO.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Editura Cartea Copiilor lansează „De ce plângem?”

Editura Cartea Copiilor anunţă un nou titlu despre psihologia copiilor, “De ce plângem?” de Andreea Constantin, cu ilustraţii de Maria Constantinescu. Cartea îi ajută pe copii să înţelegă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile. Cartea prezintă plânsul şi emoţiile atât din punct de vedere psihologic, cât şi biologic, explicând celor mici toate detaliile anatomice într-un mod creativ şi distractiv. De exemplu, copiii pot afla că lacrimile din timpul plânsului sunt deosebite, pentru că, pe lângă apă și sare, în ele se găsesc substanțe speciale produse de corp. Acestea sunt hormonii de stres, care apar din cauza durerii sau a tristeții și e bine să fie daţi afară prin lacrimi, şi endorfinele, un fel de medicament creat de corp pentru a nu mai simţi durerea.
„Am ales să scriu despre plâns fiindcă în cultura noastră acest proces vindecător este descurajat și disprețuit. Copiii, care au atâta nevoie de el, aud deseori m…