Treceți la conținutul principal

De Sărbători, pune un zâmbet pe fața unui copil - Cadoul din cutia de pantofiLibris susține proiectul "ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi" Ediția ‪#‎ShoeBox2015‬.
Vă așteptăm în librăria Șt.O.Iosif din Brașov, partener de locație în cadrul acestui proiect.
Perioada de colectare a cutiilor este 1-15 decembrie 2015, urmând ca între 16-24 decembrie acestea să fie distribuite către copii.

Pentru Bucuresti:

‪#‎Shoebox2015‬ : Cadoul din cutia de pantofi, un proiect de suflet care are loc in Romania din 2007.
Impreuna putem aduce zambete pe fetele celor mai putin obisnuiti sa faca acest lucru !
Ce trebuie sa faci?
1. Iei o cutie de pantofi;
2. O impachetezi in hartie de cadouri ( capacul si corpul cutiei separat );
3. Asezi inauntru lucruri care crezi ca ar aduce mare bucurie in sufletul unui copil ( un ghid despre ce ar putea contine cutia aici:
http://www.shoebox.ro/pasul-2/#.Vlcup3YrK00 );
4. Aduci cutia la Centrul Educational Helen Doron English Bucuresti Sudului, pe strada Graului, nr.42, sector 4 ( program L-V: 15.00-20.00, telefon: 0721.90.91.19 ) sau la oricare alt centru de colectare, oricand intre 1-15 decembrie.

Cutiile stranse vor fi distribuite intre 16 si 24 decembrie. Site-ul oficial al acestui proiect: http://www.shoebox.ro/
https://www.youtube.com/watch?v=KwON1VfMHXY

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .