Treceți la conținutul principal

De Sărbători, pune un zâmbet pe fața unui copil - Cadoul din cutia de pantofiLibris susține proiectul "ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi" Ediția ‪#‎ShoeBox2015‬.
Vă așteptăm în librăria Șt.O.Iosif din Brașov, partener de locație în cadrul acestui proiect.
Perioada de colectare a cutiilor este 1-15 decembrie 2015, urmând ca între 16-24 decembrie acestea să fie distribuite către copii.

Pentru Bucuresti:

‪#‎Shoebox2015‬ : Cadoul din cutia de pantofi, un proiect de suflet care are loc in Romania din 2007.
Impreuna putem aduce zambete pe fetele celor mai putin obisnuiti sa faca acest lucru !
Ce trebuie sa faci?
1. Iei o cutie de pantofi;
2. O impachetezi in hartie de cadouri ( capacul si corpul cutiei separat );
3. Asezi inauntru lucruri care crezi ca ar aduce mare bucurie in sufletul unui copil ( un ghid despre ce ar putea contine cutia aici:
http://www.shoebox.ro/pasul-2/#.Vlcup3YrK00 );
4. Aduci cutia la Centrul Educational Helen Doron English Bucuresti Sudului, pe strada Graului, nr.42, sector 4 ( program L-V: 15.00-20.00, telefon: 0721.90.91.19 ) sau la oricare alt centru de colectare, oricand intre 1-15 decembrie.

Cutiile stranse vor fi distribuite intre 16 si 24 decembrie. Site-ul oficial al acestui proiect: http://www.shoebox.ro/
https://www.youtube.com/watch?v=KwON1VfMHXY

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .