Treceți la conținutul principal

De Sărbători, pune un zâmbet pe fața unui copil - Cadoul din cutia de pantofiLibris susține proiectul "ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi" Ediția ‪#‎ShoeBox2015‬.
Vă așteptăm în librăria Șt.O.Iosif din Brașov, partener de locație în cadrul acestui proiect.
Perioada de colectare a cutiilor este 1-15 decembrie 2015, urmând ca între 16-24 decembrie acestea să fie distribuite către copii.

Pentru Bucuresti:

‪#‎Shoebox2015‬ : Cadoul din cutia de pantofi, un proiect de suflet care are loc in Romania din 2007.
Impreuna putem aduce zambete pe fetele celor mai putin obisnuiti sa faca acest lucru !
Ce trebuie sa faci?
1. Iei o cutie de pantofi;
2. O impachetezi in hartie de cadouri ( capacul si corpul cutiei separat );
3. Asezi inauntru lucruri care crezi ca ar aduce mare bucurie in sufletul unui copil ( un ghid despre ce ar putea contine cutia aici:
http://www.shoebox.ro/pasul-2/#.Vlcup3YrK00 );
4. Aduci cutia la Centrul Educational Helen Doron English Bucuresti Sudului, pe strada Graului, nr.42, sector 4 ( program L-V: 15.00-20.00, telefon: 0721.90.91.19 ) sau la oricare alt centru de colectare, oricand intre 1-15 decembrie.

Cutiile stranse vor fi distribuite intre 16 si 24 decembrie. Site-ul oficial al acestui proiect: http://www.shoebox.ro/
https://www.youtube.com/watch?v=KwON1VfMHXY

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Bookfest 2017

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. 
În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!
Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături.  sursa

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .