Treceți la conținutul principal

Va recomand "Hobby atelier creatie lucrari personalizate"

Imi pare atat de rau ca aceasta prezentare nu am facut-o acum cateva saptamani, cu mult inainte de sarbatori. Cateva lucruri pe care le recomand cu mare caldura aici pe blog sunt cartile si lucrurile cu suflet care ne umplu de bucurie si seninatate.:)


Veți vedea în imaginile de mai jos câteva modele de căsuțe de păsărele ale unui om care  se  gândeste cu dragoste la ele, dar și acționeaza, lucreaza și încearca să le ajute. Cand vrema este atat de friguroasa, casutele ar fi pentru pasarele mana cereasca. Sunt realizate si finisate manual din lemn tratat, pictat, vopsit cu o dimensiuni de H 30cm, L 30cm, l 20cm. Se pot realiza pe orice dimensiune, culoare, temă, personaje, iar timpul de executie este 4-5 zile + timp livrare. 


Preferatele mele sunt casutele pentru carti si pentru biblioteca, o idee pe care o voi promova cu toata raspunderea si priceperea. Sunt de parere ca informația trebuie adusa cat mai aproape de cititor. Rafturile amplasate în zone aglomerate, se vor dovedii benefice prin oportunitațile de relaxare și destindere pe care le oferă. Rezultatele se vor vedea: casutele vor prinde viața, mai multe carți isi vor astepta cuminti cititorul.  Acestea pot fi amplasate atat in biblioteca, cat si la intrare, poate fi un mod exceptional de a promova biblioteca si lectura. Ideale pentru o biblioteca de cartier pentru copiii, si nu numai!

In America, renumitul filantrop Andrew Carnegie a initiat un proiect deosebit numit “Little Free Librarie” care se baza pe ideea de schimb de carti si acces gratuit la lectura in comunitati unde acest lucru era dificil sau imposibil.

Micile biblioteci sunt in mod traditional, niste casute de porumbei supradimensionate amplasate pe un pilon in locuri publice cu acces liber permanent. In alte cazuri, imaginatia creatorilor a fost lasata libera si astfel au aparut adevarate opere de arta.

Ideea mini-bibliotecilor a prins foarte bine peste ocean si a fost imprumutata ca model in multe alte tari, chiar si la noi. Comunitatile care nu au in apropiere o biblioteca publica, se bucura acum de micile casute cu carti.

“Ia o carte, lasa o carte!” este un indemn simplu menit sa asigure permanent o innoire a ofertei din biblioteca, precum si continuitatea functionarii sale. Cine doreşte să citească o carte o poate lua fie cu împrumut, fie de tot, în acest din urma caz având opţiunea sa aduca un alt volum în loc. In Arad a fost promovat un astfel de proiect de primarul de acolo, o initiativa meritoasa.Ce puteti comanda pe Hobby atelier creatie lucrari personalizate: casute pasarele, decoratiuni 3D cu numele dorit, tavite personalizate orice decoratiune din lemn  pictat, vopsit ! 

Sa invatam constant sa fim fericiti impreuna, sarbatori binecuvantate,
Gingasia

Comentarii

Luiza a spus…
Sunt foarte dragute casutele, mi-ar placea si mie mult sa am macar o casuta ca e plin de vrabiute pe aici dar nu pot din cauza pisicilor.

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .