Treceți la conținutul principal

Campania de colectare a jucariilor pentru copiii din centrele de plasament

Dragi prieteni ai Asociatiei CONIL,

Cu bucurie va anuntam ca, pe parcursul celor doua zile de maraton artistic de la Palatul National al Copiilor (23 – 24 ianuarie 2016), acolo unde Asociatia CONIL organizeaza cea de-a XII-a editie a CONIL Fest – Festivalul Integrarii, vom amenaja in foaierul Salii Mari un spatiu destinat colectarii de jocuri si jucarii de la cei care doresc sa redea viata jucariilor uitate, donandu-le copiilor din centrele de plasament din Bucuresti!
jucarii

Asadar, va asteptam cu drag la spectacolele din festival, iar daca aveti jucarii care prisosesc, le puteti aduce cu voi pentru a le dona in scop caritabil, va multumim!
Campania de colectare a jucariilor pentru copiii din centrele de plasament a fost demarata in data de 18 ianuarie din initiativa Asociatiei CONIL si se va incheia la data de 31.01.2016.
In cadrul campaniei, in fiecare centru educational CONIL colectam jucarii „triste”, abandonate de copii, care sunt asteptate cu bratele deschise de copiii din centrele de plasament. Ei le vor inveseli si le vor reda farmecul de alta data iar copiii de la CONIL vor avea ocazia de a oferi bucurie si zambete celor aflati in nevoie!
In cadrul gradinitelor si a Scolii Primare CONIL, campania se afla in plina derulare, copiii si parintii raspunzand prompt invitatiei noastre la generozitate. Le multumim!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .