Treceți la conținutul principal

Colectia 'Citeste si asculta" - Cartea JungleiColectia “Citeste si asculta ” aparuta la editura Girasol mi se pare foarte utila copiilor. Cartea Junglei are desene foarte vesele, poti apasa butoanele si asculta textul scris pe acea pagina. Se recomanda copiilor peste 3 ani.

Povestea lui Rudyard Kipling despre Mowgli si prietenii lui din jungla este accesibila intr-o forma simpla, incantator ilustrata, si copiilor mai mici. Ei vor face cunostinta cu personaje pline de culoare, precum simpaticul urs Baloo, inteleapta pantera Bagheera sau fiorosul tigru Shere Khan. Citeste si asculta este o colectie care il poate ajuta pe copilul dumneavoastra sa descopere lumea minunata a cititului.

De asemenea, cartile va vor putea inlocui cu succes cand sunteti prea ocupati sau prea obositi ca sa-i mai cititi seara, inainte de culcare!Vocile care dau viata cartilor joaca un personaj, sau – chiar mai multe. Rolul lor nu este doar sa mentina consecventa personajului de-a lungul intregii lecturi, ci si de a face povestea interesanta pentru copiii. La LIBRIS  regasi toata aceasta colectie, pretul este rezonabil in aceasta perioada. 

Iar cele doua carticele de colorat de mai jos sunt pentru copilasi mai mici. Noua noastra pasiune sunt dinozaurii si ursii :)). Cartea cu Dinozaurii este format A5 cu 16 pagini, iar povestea Urusul pacalit de vulpe insotita de text, tot 16 pagini, ambele de la editura EUROBOOKIDS.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .