Treceți la conținutul principal

Colectia 'Citeste si asculta" - Cartea JungleiColectia “Citeste si asculta ” aparuta la editura Girasol mi se pare foarte utila copiilor. Cartea Junglei are desene foarte vesele, poti apasa butoanele si asculta textul scris pe acea pagina. Se recomanda copiilor peste 3 ani.

Povestea lui Rudyard Kipling despre Mowgli si prietenii lui din jungla este accesibila intr-o forma simpla, incantator ilustrata, si copiilor mai mici. Ei vor face cunostinta cu personaje pline de culoare, precum simpaticul urs Baloo, inteleapta pantera Bagheera sau fiorosul tigru Shere Khan. Citeste si asculta este o colectie care il poate ajuta pe copilul dumneavoastra sa descopere lumea minunata a cititului.

De asemenea, cartile va vor putea inlocui cu succes cand sunteti prea ocupati sau prea obositi ca sa-i mai cititi seara, inainte de culcare!Vocile care dau viata cartilor joaca un personaj, sau – chiar mai multe. Rolul lor nu este doar sa mentina consecventa personajului de-a lungul intregii lecturi, ci si de a face povestea interesanta pentru copiii. La LIBRIS  regasi toata aceasta colectie, pretul este rezonabil in aceasta perioada. 

Iar cele doua carticele de colorat de mai jos sunt pentru copilasi mai mici. Noua noastra pasiune sunt dinozaurii si ursii :)). Cartea cu Dinozaurii este format A5 cu 16 pagini, iar povestea Urusul pacalit de vulpe insotita de text, tot 16 pagini, ambele de la editura EUROBOOKIDS.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Editura Cartea Copiilor lansează „De ce plângem?”

Editura Cartea Copiilor anunţă un nou titlu despre psihologia copiilor, “De ce plângem?” de Andreea Constantin, cu ilustraţii de Maria Constantinescu. Cartea îi ajută pe copii să înţelegă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile. Cartea prezintă plânsul şi emoţiile atât din punct de vedere psihologic, cât şi biologic, explicând celor mici toate detaliile anatomice într-un mod creativ şi distractiv. De exemplu, copiii pot afla că lacrimile din timpul plânsului sunt deosebite, pentru că, pe lângă apă și sare, în ele se găsesc substanțe speciale produse de corp. Acestea sunt hormonii de stres, care apar din cauza durerii sau a tristeții și e bine să fie daţi afară prin lacrimi, şi endorfinele, un fel de medicament creat de corp pentru a nu mai simţi durerea.
„Am ales să scriu despre plâns fiindcă în cultura noastră acest proces vindecător este descurajat și disprețuit. Copiii, care au atâta nevoie de el, aud deseori m…