Treceți la conținutul principal

"O LADIȚĂ CU POVEȘTI" - un spectacol interactiv pentru copii.

Voi scrie intotdeauna despre lucruri care imi plac! Merg cu Matei des la teatru, pentru a ne obsnui si a comunica cat mai mult despre ce a inteles din piesa respectiva. De multe ori, primesc niste raspunsuri foarte haioase din partea lui, dar ma bucura faptul ca este cooperant.

Va recomand piesa "O LADIȚĂ CU POVEȘTI" - un spectacol interactiv pentru copii. Biletele pot fi achizitionate de la Centrul Cultural pentru U.N.E.S.C.O. Nicolae Balcescu, prețuri intre 10 lei si 8 lei / redus.

Piesa se joaca duminică 3 aprilie, ora 11.00 cu  o  distribuția buna: Claudia Negroiu, Dana Porlogea si Răzvan Dragu, regia: Claudia Negroiu.

Pornind de la jocurile copilăriei copiii vor fi conduși de cei trei actori interpreți prin lumea uimitoare și fascinantă a lui ,,trecea un prinț călare’’, ,, printre munți și printre văi’’, și multe alte jocuri celebre,dar mai ales prin fragmente din povești celebre. In aceste povești copiii vor fi atât spectatori cât și interpreți ai personajelor propuse de actori. Conduși cu atenție și răbdare de actorii interpreți ei vor putea trăi experiența unică de a fi actori dar și de a purta elemente de costum care să-i transforme în personajele interpretate. Vor cânta, vor dansa, vor bate step alături de actori.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .