Treceți la conținutul principal

"O LADIȚĂ CU POVEȘTI" - un spectacol interactiv pentru copii.

Voi scrie intotdeauna despre lucruri care imi plac! Merg cu Matei des la teatru, pentru a ne obsnui si a comunica cat mai mult despre ce a inteles din piesa respectiva. De multe ori, primesc niste raspunsuri foarte haioase din partea lui, dar ma bucura faptul ca este cooperant.

Va recomand piesa "O LADIȚĂ CU POVEȘTI" - un spectacol interactiv pentru copii. Biletele pot fi achizitionate de la Centrul Cultural pentru U.N.E.S.C.O. Nicolae Balcescu, prețuri intre 10 lei si 8 lei / redus.

Piesa se joaca duminică 3 aprilie, ora 11.00 cu  o  distribuția buna: Claudia Negroiu, Dana Porlogea si Răzvan Dragu, regia: Claudia Negroiu.

Pornind de la jocurile copilăriei copiii vor fi conduși de cei trei actori interpreți prin lumea uimitoare și fascinantă a lui ,,trecea un prinț călare’’, ,, printre munți și printre văi’’, și multe alte jocuri celebre,dar mai ales prin fragmente din povești celebre. In aceste povești copiii vor fi atât spectatori cât și interpreți ai personajelor propuse de actori. Conduși cu atenție și răbdare de actorii interpreți ei vor putea trăi experiența unică de a fi actori dar și de a purta elemente de costum care să-i transforme în personajele interpretate. Vor cânta, vor dansa, vor bate step alături de actori.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sa scriem si sa vorbim corect!

"Limba noastra-i o comoara"! Am auzit multe cuvinte care circula sub o forma incorecta atat pe bloguri, cat si in media! Se spune:
0bstetrică nu obstretică

ghips nu gips

jaratic nu jaratec
lacatusarie nu lacatuserie
delicatete nu delicateta
zilier nu ziler

frustrare nu frustare

placarda nu plancarda, pancarta

roseala nu rosala
cenusa nu cenuse
vaier nu vaer -Tânguire (prelungă), vaiet

marmoreean nu marmoreian

ridiche nu ridichie

camee nu cameie -Piatră dură (cu multe straturi divers colorate)
stras nu ştras

dividend nu divident

standard nu ştandard

alineat nu aliniat

plebiscit nu plebicist

remuneratie nu renumeratie

bacalaureat nu bacalauriat.

serviciu nu servici

genuflexiune nu genoflexiune

greşeală nu greşală

delincvent nu delicvent, delictvent

piuneză nu pioneză

streşini nu streaşini

Sf. Augustin

Daca ma iubesti, nu plange!


Daca vei cunoaste misterul
Nemarginit al cerului
unde traiesc acum ,
cu orizonturi fara de sfarsit
cu lumina care cuprinde
si patrunde-orice lucru,
nu ai mai plange, daca ma iubesti!
De -acum sunt invaluit
de farmecul lui D-zeu
in nesfarsita lui frumusete.
Cele de odiniora
sunt atat de mici in comparatie
cu toate acestea!
Mi -a ramas dragostea ,
fata de tine,
o tandrete atat de mare
pe care tu nici nu ti-o poti imagina.
Traiesc o bucurie curata
In necazurile vietii
gandeste-te la acest lacas
unde vom fi impreuna intr-o zi,
dincolo de moarte,
saturati de apele izvorului nesecat
al bucuriei si al iubirii nesfarsite.
Nu plange,
daca ma iubesti cu adevarat!
Sf . Augustin In memoria unor suflete pierdute. Multumesc, Camelia pentru aceasta rugaciune! Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de
nicăieri şi merge spre nicăieri. Petre Ţuţea

PARCUL DE C’ARTE

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, propune bucureștenilor o modalitate plăcută și, totodată, inedită de petrecere a timpului liber, în zilele care urmează: PARCUL DE C’ARTE.
Evenimentul va avea loc în Parcul Drumul Taberei, la peluza de lângă scenă, începând de mâine și până duminică și este parte a celui mai mare Festival multicultural în aer liber, STRADA DE C’ARTE, ediția a VI-a, organizat de Biblioteca Centrală Universitară ”Carol I”, în parteneriat cu Fundaţia Universitară ”Carol I”.
Toți participanții se vor bucura de zone de relaxare și lectură, ateliere de creație pentru copii, spectacole de teatru, recitale de poezie și jazz și proiecții de filme documentare. În plus, vor putea vizita târgul de carte în aer liber, care va reuni unele dintre cele mai importante edituri din România, fiecare având amenajat câte un stand. Pot fi regăsite aici toate genurile literare, de la beletristică şi literatură contemporană, până la cărţi de specialit…