Treceți la conținutul principal

Jocuri pentru 1 iunie

Ne apropiem cu pasi repezi de 1 Iunie si deja am pregatit cateva jocuri pentru puiul meu. Va recomand cu placere jocurile Mosquito si Masti Detasabile. Animale (8 Masti Cu Elastic).


Mosquito este un joc de agilitate si indemanare pentru 2-4 jucatori. Contine planse viu colorate din carton 31x51,5x31 cm si 4 ciocanele de lemn. Se adreseaza copiilor de peste 4 ani, le testeaza viteza de reactie pentru a gasi primii insectele cautate. Au la dispozitie patru planse pe care trebuie sa le completeze cu cartonase cu insecte. Aceste cartonase sunt revendicate de jucatori prin lovirea lor cu un ciocanel, fapt care face jocul plin de antrenament si extrem de distractiv .

Daca jucati cu cartonasele intoarse cu fata in sus Mosquito este practic un joc in care copiii trebuie sa fie cat mai atenti si sa aiba viteza de reactie pentru a gasi tantarii.

Daca se joaca cu cartonasele intoarse cu fata in jos Mosquito este un joc de memorie in care copiii, pentru a reusi sa-si completeze  plansele trebuie sa tina minte care din cartonasele de pe masa (aflate cu fata in jos) sunt cele cu imaginea cautata. Destul de solicitant pentru un copil mic. Noi l-am descoperit cu placere, ideal pentru zilele de vara cand putem prinde  țânțari poznași cu ciocănelul special!:)

Cei de la D-TOYS ofera foarte multe variante de jocuri de masa. Jocul Mosquito ni se pare a fi cel mai bun din aceasta gama.

Daca la primul joc se cere indemanare, la Masti Detasabile. Animale (8 Masti Cu Elastic), imaginatia trebuie sa fie pe primul plan. Mastile reprezinta un mod fantastic pentru copii sa exploreze lumea animalelor, sa se joace si sa coloreze. Cartile iti ofera mastile deja construite care pot fi folosite cu orice ocazia.Prin colorat, copiii isi intaresc mana si isi sporesc dexteritatea in manipularea creionului pe hartie. Exersand cu creioanele colorate pe cartile de colorat, acestia invata care este pozitia cea mai corecta in care sa tina creionul in mana pentru a putea sa exprime pe hartie ceea ce gandesc. Acest lucru ii va ajuta mai tarziu sa invete sa scrie.


Tot ce trebuie sa faci este sa le colorezi si sa le decorezi asa cum iti doresti apoi le desprinzi din carte. Copilul va fi stimulat sa coloreze cat mai frumos masca, iar desenele de colorat si glumele haioase ii vor amuza pe copii, iar mastile ii vor transforma indata in animalele preferate!ASTFEL, DISTRACTIA POATE INCEPE...  :)

Alte CARTI, JOCURI  interesante gasiti la LIBRIS.RO, excelente cadouri pentru a stimula creativitatea si imaginatia copiilor vostri.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .