Treceți la conținutul principal

Carti pentru perioada gradiniteiBine v-am regasit si Hristos a inviat!:)
Pentru ca a fost un baietel cuminte, biblioteca noastra de carti  s-a imbogatit cu inca doua titluri educative. Am ales pentru Matei pachetul de carticele Istet de mic!Lumea animalelor de la editura Corint Junior si   Primele cuvinte - Scrie si sterge de cate ori vrei, acestea pot fi achizitionate de la LIBRIS.RO.

Cutia contine 5 carticele bilingve - romana-engleza, format mic:

• Ce mananc eu? (volumuI I)
• Ce mananc eu? (volumul II)
• Cine este mama mea?
• Unde traiesc eu?
• Care este casa mea?

Cele 5 carticele ambalate intr-o cutie mica si eleganta, destinate copiilor cu varste intre 2-5 ani. Carticelele sunt bilingve (romana-engleza) si ii ajuta pe cei mici sa descopere lumea animalelor, cu ajutorul cuvintelor simple. Noi le folosim in limba romana si in limba engleza deoarece este perioada de invatare a unei limbi straine, cand copilul asimileaza foarte bine.

Aceste cinci carticele plastifiate sunt format d 14x14 cm si pot fi manuite usor.  Carticele viu colorate ii vor ajuta pe cei mici sa afle mai multe lucruri despre animalele preferate si lumea din jurul lor si, totodata, sa invete primele cuvinte in limba engleza.

 Fiecare carticica cuprinde cuvinte simple, uzuale, imagini sugestive pornind de la o tema data, iar la sfarsit este o recapitulare a notiunilor invatate. Pentru ca cea mai buna metoda de invatare este jocul, aceste carticele, intoarse pe verso, formeaza un mic puzzle conceput special pentru copiii foarte mici, atractiv si usor de rezolvat. Puteti achizitiona si alte serii din Istet de mic! Mijloace de transport 2-5 ani si Primele cuvinte 0-3 ani romana-engleza.
  


Cea de-a doua carte Primele cuvinte - Scrie si sterge de cate ori vrei, am achizitionat-o mai mult pentru colorat la aceasta varsta. Cartea contine 14 pagini si o carioca, iar desenele sunt viu colorate. Matei s-a distrat invatand cum sa scrie primele cuvinte cu aceasta carte bogat ilustrata, pe care se poate scrie si sterge de mai multe ori cu o cariocă nepermanentă, ce permite refacerea activităţilor ori de câte ori este nevoie.


Prin realizarea desenelor si respectarea contururilor, copilul isi dezvolta imaginatia si logica, spiritul de observatie, puterea de concentrare si modul de gandire asociativ.Cu ajutorul contururilor si sagetilor, copiii pot exersa scrisul inspirati si de pozele viu colorate de pe fiecare pagina. Sunt si multe desene pe care trebuie sa le faca singuri, precum si activitati care sa le fixeze cunostintele. Numai bine pe o astfel de vreme ploioasa!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .