Treceți la conținutul principal

Cartile si jocurile pentru sarbatorile de iarna

Vin sarbatorile si cu totii vom alerga dupa cadourile copiilor, asa ca va recomand cateva jocuri si carti interesante, tocmai bune de pus in ghetutele ingerasilor!:) Micul Magician - Creionul magic ofera micilor magicieni toate instrumentele pentru a deveni performeri de top. Un creion intreg se sparge in trei parti, dupa care revine in forma intreaga, lasand spectatorii cu gura cascata.

Este potrivit pentru incepatori, pentru ca le permite sa intre in lumea minunata a trucurilor magice si treptat vor dori sa treaca la trucuri mai complexe. Invatarea de trucuri magice este distractiva, dar si plina de recompense. Copiii, pe langa faptul ca isi vor uimi familia si prietenii, vor deveni tot mai increzatori in ei, vorbitul in public va fi mult mai usor de realizat, isi vor exersa dexteritatea. Seria de trucuri profesionale de la D-TOYS contine si alte jocuri: Micul Magician - Cutia cu secrete, Micul Magician. 50 de trucuri, Micul Magician - Bila si Cupa magica,etc.
 
Contine: O CUTIE DIN PLASTIC, UN CREION INTREG, PIESE SECRTE SI INSTRUCTIUNI. O alta carte interesanta este Stadionul de fotbal - Jucarii tridimensionale a fost special conceputa pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani. Aceasta carte le va oferi experienta fantastica de a-si construi propriul stadion de fotbal! Prin activitatea desfasurata, copii isi vor dezvolta creativitatea, imaginatia si se vor bucura de multe ore de distractie.

Este o carte in care stadionul de fotal contine elemente detasabile, fara foarfeca, fara lipici, fara mizerie. Piesele care alcatuiesc modelul se gasesc in interiorul cartii si au fost numerotate, pentru a fi mai usor de folosit. Elementele sunt performante in asa fel incat sa poata fi detasate si indoite cu usurinta.La editura Girasol există o colecţie Apasă butoanele şi ascultă povestea: Cei trei purcelusi, Cartea Junglei, Hansel SiGretel, Alba ca zapada, Bambi, pe care o recomandam copiilor care nu stiu sa citeasca.

Povestea lui Bambi, A Life in the Woods scrisă de autorul austriac Felix Salten, a fost si ecranizata in 1942 de Walt Disney și regizat de David Hand. Este al 5-lea film din seria de filme animate Disney, serie care a început în 1937 o dată cu Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, și filmul de animație clasică cu cele mai importante încasări din toate timpurile. 
Din această colecţie noi avem mai multe cărticele cu poveşti cu pagini cartonate care au câteva butoane pe care cel mic le poate apăsa pentru a asculta povestea prezentată în carte. Avantajul e că cel mic poate asculta singur povestea, nu are nevoie neapărat de îndrumarea unui adult şi e un ajutor pentru părinţii care nu au înclinaţii spre a citi poveştile cu intonaţie. Ideala pentru varsta de 3-5 ani. Toate aceste jocuri si carti le puteti achizitiona de la LIBRIS.RO, in aceasta perioada au numeroase reduceri.

Contine: 
12 pagini.
3 baterii AG10/LR1130 (1.5V x 3 = 4.5V)
dimensiunea 19 x 19 cm.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sf. Augustin

Daca ma iubesti, nu plange!


Daca vei cunoaste misterul
Nemarginit al cerului
unde traiesc acum ,
cu orizonturi fara de sfarsit
cu lumina care cuprinde
si patrunde-orice lucru,
nu ai mai plange, daca ma iubesti!
De -acum sunt invaluit
de farmecul lui D-zeu
in nesfarsita lui frumusete.
Cele de odiniora
sunt atat de mici in comparatie
cu toate acestea!
Mi -a ramas dragostea ,
fata de tine,
o tandrete atat de mare
pe care tu nici nu ti-o poti imagina.
Traiesc o bucurie curata
In necazurile vietii
gandeste-te la acest lacas
unde vom fi impreuna intr-o zi,
dincolo de moarte,
saturati de apele izvorului nesecat
al bucuriei si al iubirii nesfarsite.
Nu plange,
daca ma iubesti cu adevarat!
Sf . Augustin In memoria unor suflete pierdute. Multumesc, Camelia pentru aceasta rugaciune! Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de
nicăieri şi merge spre nicăieri. Petre Ţuţea

Sa scriem si sa vorbim corect!

"Limba noastra-i o comoara"! Am auzit multe cuvinte care circula sub o forma incorecta atat pe bloguri, cat si in media! Se spune:
0bstetrică nu obstretică

ghips nu gips

jaratic nu jaratec
lacatusarie nu lacatuserie
delicatete nu delicateta
zilier nu ziler

frustrare nu frustare

placarda nu plancarda, pancarta

roseala nu rosala
cenusa nu cenuse
vaier nu vaer -Tânguire (prelungă), vaiet

marmoreean nu marmoreian

ridiche nu ridichie

camee nu cameie -Piatră dură (cu multe straturi divers colorate)
stras nu ştras

dividend nu divident

standard nu ştandard

alineat nu aliniat

plebiscit nu plebicist

remuneratie nu renumeratie

bacalaureat nu bacalauriat.

serviciu nu servici

genuflexiune nu genoflexiune

greşeală nu greşală

delincvent nu delicvent, delictvent

piuneză nu pioneză

streşini nu streaşini

Carti pentru sarbatorile de iarna

Dacă vă pregatiţi de sarbatori si sunteţi in căutarea unor cărţi si jocuri noi de Crăciun, o să aveţi cu siguranţă din ce sa alegeţi. Din aceasta luna o sa va prezint ce am ales eu pentru Matei. Rita-Gărgăriță - Caiet limbă și comunicare, apărut la Editura Aramis respectă foarte bine programă pentru grupă mare. Caietul este destinat preșcolarilor de 5-6 ani, scris de Alice Nichita, Mihaela Mitroi, Marcela Penes adaptat particularităților lor de vârstă, un sprijin real în demersul educativ, pregătitor pentru clasa 0.
Cu ilustrații sugestive, materialul prezintă îndrăgitele personaje, Rita-Gărgăriță și Greierașul Albastru, care îi invită pe copii să-și însușească într-un mod atractiv, cunoștințele referitoare la sunet, silabă, cuvânt, propoziție, povești, semne grafice, toate acestea fiind necesare dezvoltării vocabularului și a deprinderilor motrice necesare unei desfășurări eficiente a activităților la grupă.
Urmărește dezvoltarea exprimării orale, dezvoltarea capacității de a înțe…