Treceți la conținutul principal

Jocuri de indemanare


JOCUL Pantomime de la D-Toys contine  o tabla de joc, un zar, 4 pioni de culori diferite, 1 clepsidra, 64 de carti de joc si regulamentul jocului.

Un joc pentru 2-16 persoane cu varsta de la 4 ani. Dezvolta capacitatea de exprimare prin gesturi si mimica, creativitatea, abilitatile artistice si sociale ale copiilor si stimuleaza spiritul de echipa.
De obicei, ne împărţim în două echipe si imitam un animal: pisica, porc, cal, etc. Un membru din echipa mimeaza, pentru echipa lui, animalul primit. Dacă se pricepe, echipa lui ghiceşte despre ce animal e vorba (într-un timp dat) şi primeşte dreptul de a înainta cu pionul pe tabla de joc. De la o vreme, am păstrat numai partea cu mima şi ne distrăm grozav. Iniţial, echipele erau Matei, tati vs. Mami, apoi am schimbat. Matei ne uimeşte pe zi ce trece, a învăţat rapid să se exprime fără cuvinte, a învăţat cu ocazia asta şi câteva animale noi.Un joc pe care il recomand cu toata caldura!

Jocul de actiune Soarecele si Pisica se desfasoara in camara buncii ocupata de soricei flamanzi si pisici inversunati! Daca esti soricel, strange cat mai multa mancare fara a fi prins de pisica, iar daca esti pisica, stai la panda pe culoar si prinde cat mai multi soricei, confiscand bunurile capturate!
  
 Contine:
  - 1 tabla de joc tridimensionala
  - 49 jetoane de joc
  - 2 pioni pisica
  - 4 pioni soarece
  - 8 carti de joc
  - 1 zar
  - regulament de joc
  Numar de jucatori: 2-5.
 
Atentie: este un joc contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Partile mici prezinta pericol de sufocare. Multe alte jocuri de indemanare gasiti pe LIBRIS.RO la un pret acceptabil.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sa scriem si sa vorbim corect!

"Limba noastra-i o comoara"! Am auzit multe cuvinte care circula sub o forma incorecta atat pe bloguri, cat si in media! Se spune:
0bstetrică nu obstretică

ghips nu gips

jaratic nu jaratec
lacatusarie nu lacatuserie
delicatete nu delicateta
zilier nu ziler

frustrare nu frustare

placarda nu plancarda, pancarta

roseala nu rosala
cenusa nu cenuse
vaier nu vaer -Tânguire (prelungă), vaiet

marmoreean nu marmoreian

ridiche nu ridichie

camee nu cameie -Piatră dură (cu multe straturi divers colorate)
stras nu ştras

dividend nu divident

standard nu ştandard

alineat nu aliniat

plebiscit nu plebicist

remuneratie nu renumeratie

bacalaureat nu bacalauriat.

serviciu nu servici

genuflexiune nu genoflexiune

greşeală nu greşală

delincvent nu delicvent, delictvent

piuneză nu pioneză

streşini nu streaşini

Sf. Augustin

Daca ma iubesti, nu plange!


Daca vei cunoaste misterul
Nemarginit al cerului
unde traiesc acum ,
cu orizonturi fara de sfarsit
cu lumina care cuprinde
si patrunde-orice lucru,
nu ai mai plange, daca ma iubesti!
De -acum sunt invaluit
de farmecul lui D-zeu
in nesfarsita lui frumusete.
Cele de odiniora
sunt atat de mici in comparatie
cu toate acestea!
Mi -a ramas dragostea ,
fata de tine,
o tandrete atat de mare
pe care tu nici nu ti-o poti imagina.
Traiesc o bucurie curata
In necazurile vietii
gandeste-te la acest lacas
unde vom fi impreuna intr-o zi,
dincolo de moarte,
saturati de apele izvorului nesecat
al bucuriei si al iubirii nesfarsite.
Nu plange,
daca ma iubesti cu adevarat!
Sf . Augustin In memoria unor suflete pierdute. Multumesc, Camelia pentru aceasta rugaciune! Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de
nicăieri şi merge spre nicăieri. Petre Ţuţea

PARCUL DE C’ARTE

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, propune bucureștenilor o modalitate plăcută și, totodată, inedită de petrecere a timpului liber, în zilele care urmează: PARCUL DE C’ARTE.
Evenimentul va avea loc în Parcul Drumul Taberei, la peluza de lângă scenă, începând de mâine și până duminică și este parte a celui mai mare Festival multicultural în aer liber, STRADA DE C’ARTE, ediția a VI-a, organizat de Biblioteca Centrală Universitară ”Carol I”, în parteneriat cu Fundaţia Universitară ”Carol I”.
Toți participanții se vor bucura de zone de relaxare și lectură, ateliere de creație pentru copii, spectacole de teatru, recitale de poezie și jazz și proiecții de filme documentare. În plus, vor putea vizita târgul de carte în aer liber, care va reuni unele dintre cele mai importante edituri din România, fiecare având amenajat câte un stand. Pot fi regăsite aici toate genurile literare, de la beletristică şi literatură contemporană, până la cărţi de specialit…