Treceți la conținutul principal

Jocuri de indemanare


JOCUL Pantomime de la D-Toys contine  o tabla de joc, un zar, 4 pioni de culori diferite, 1 clepsidra, 64 de carti de joc si regulamentul jocului.

Un joc pentru 2-16 persoane cu varsta de la 4 ani. Dezvolta capacitatea de exprimare prin gesturi si mimica, creativitatea, abilitatile artistice si sociale ale copiilor si stimuleaza spiritul de echipa.
De obicei, ne împărţim în două echipe si imitam un animal: pisica, porc, cal, etc. Un membru din echipa mimeaza, pentru echipa lui, animalul primit. Dacă se pricepe, echipa lui ghiceşte despre ce animal e vorba (într-un timp dat) şi primeşte dreptul de a înainta cu pionul pe tabla de joc. De la o vreme, am păstrat numai partea cu mima şi ne distrăm grozav. Iniţial, echipele erau Matei, tati vs. Mami, apoi am schimbat. Matei ne uimeşte pe zi ce trece, a învăţat rapid să se exprime fără cuvinte, a învăţat cu ocazia asta şi câteva animale noi.Un joc pe care il recomand cu toata caldura!

Jocul de actiune Soarecele si Pisica se desfasoara in camara buncii ocupata de soricei flamanzi si pisici inversunati! Daca esti soricel, strange cat mai multa mancare fara a fi prins de pisica, iar daca esti pisica, stai la panda pe culoar si prinde cat mai multi soricei, confiscand bunurile capturate!
  
 Contine:
  - 1 tabla de joc tridimensionala
  - 49 jetoane de joc
  - 2 pioni pisica
  - 4 pioni soarece
  - 8 carti de joc
  - 1 zar
  - regulament de joc
  Numar de jucatori: 2-5.
 
Atentie: este un joc contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Partile mici prezinta pericol de sufocare. Multe alte jocuri de indemanare gasiti pe LIBRIS.RO la un pret acceptabil.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Bookfest 2017

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. 
În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!
Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături.  sursa

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .