Treceți la conținutul principal

Jocuri de indemanare


JOCUL Pantomime de la D-Toys contine  o tabla de joc, un zar, 4 pioni de culori diferite, 1 clepsidra, 64 de carti de joc si regulamentul jocului.

Un joc pentru 2-16 persoane cu varsta de la 4 ani. Dezvolta capacitatea de exprimare prin gesturi si mimica, creativitatea, abilitatile artistice si sociale ale copiilor si stimuleaza spiritul de echipa.
De obicei, ne împărţim în două echipe si imitam un animal: pisica, porc, cal, etc. Un membru din echipa mimeaza, pentru echipa lui, animalul primit. Dacă se pricepe, echipa lui ghiceşte despre ce animal e vorba (într-un timp dat) şi primeşte dreptul de a înainta cu pionul pe tabla de joc. De la o vreme, am păstrat numai partea cu mima şi ne distrăm grozav. Iniţial, echipele erau Matei, tati vs. Mami, apoi am schimbat. Matei ne uimeşte pe zi ce trece, a învăţat rapid să se exprime fără cuvinte, a învăţat cu ocazia asta şi câteva animale noi.Un joc pe care il recomand cu toata caldura!

Jocul de actiune Soarecele si Pisica se desfasoara in camara buncii ocupata de soricei flamanzi si pisici inversunati! Daca esti soricel, strange cat mai multa mancare fara a fi prins de pisica, iar daca esti pisica, stai la panda pe culoar si prinde cat mai multi soricei, confiscand bunurile capturate!
  
 Contine:
  - 1 tabla de joc tridimensionala
  - 49 jetoane de joc
  - 2 pioni pisica
  - 4 pioni soarece
  - 8 carti de joc
  - 1 zar
  - regulament de joc
  Numar de jucatori: 2-5.
 
Atentie: este un joc contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Partile mici prezinta pericol de sufocare. Multe alte jocuri de indemanare gasiti pe LIBRIS.RO la un pret acceptabil.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Editura Cartea Copiilor lansează „De ce plângem?”

Editura Cartea Copiilor anunţă un nou titlu despre psihologia copiilor, “De ce plângem?” de Andreea Constantin, cu ilustraţii de Maria Constantinescu. Cartea îi ajută pe copii să înţelegă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile. Cartea prezintă plânsul şi emoţiile atât din punct de vedere psihologic, cât şi biologic, explicând celor mici toate detaliile anatomice într-un mod creativ şi distractiv. De exemplu, copiii pot afla că lacrimile din timpul plânsului sunt deosebite, pentru că, pe lângă apă și sare, în ele se găsesc substanțe speciale produse de corp. Acestea sunt hormonii de stres, care apar din cauza durerii sau a tristeții și e bine să fie daţi afară prin lacrimi, şi endorfinele, un fel de medicament creat de corp pentru a nu mai simţi durerea.
„Am ales să scriu despre plâns fiindcă în cultura noastră acest proces vindecător este descurajat și disprețuit. Copiii, care au atâta nevoie de el, aud deseori m…