Treceți la conținutul principal

Jocul de îndemânare - Brosquito


Am încercat cu Matei diverse jocuri de îndemânare, să îi ofer şansa de a deveni un baietel fericit şi echilibrat. Recunosc că acest joc este pentru o categorie de vârstă mai mare, cam 5- 6 ani. Ii putem ajută mult pe cei mici să își dezvolte motricitatea, punându-le la dispoziție jocuri, jucării, acuarele, plastilină, pensule, ștampile, cărti, etc.

Aceste jocuri și activităti este bine să fie îmbinate, astfel copiii le vor percepe că pe o joacă și nu ca pe o activitate obligatorie, pe care sunt nevoiți să o ducă la bun sfârșit. Matei nu vrea sa scrie deloc in aceasta perioada. Astept sa treaca aceasta stare de refuz, implicandu-l în alte jocuri distractive.   

Un joc de precizie este Brosquito de la D TOYS, cu broscuțe săltărețe pentru 2-6 jucători. Broscuțele se pregătesc pentru marea olimpiadă. Da cu zarul, pune o broscuță pe tablă de joc și apăsa-i spatele ca sa sara peste gard, direct in lacul fermecat. Dacă ai nimerit în lac ești câștigător. La acest joc îți trebuie o precizie foarte bună, dar și o rabdare de fier!:)

 Jocul conține:
 1 tablă de joc cu accesorii,
 10 broscuțe săltărețe colorate,
 6 pioni,
 1 zar,
 1 regulament de joc.

Recomand diversitatea jocurilor de la LIBRIS.RO. Să nu uităm ca 1 Iunie se apropie cu pasi repezi și acest joc poate fi un cadou minunat pentru copilul tau. In această perioadă LIBRIS aniverseaza 8 ani de povesti infinite cu reduceri importante la cărti și jocuri inteligente.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .