Treceți la conținutul principal

Jocul de îndemânare - Brosquito


Am încercat cu Matei diverse jocuri de îndemânare, să îi ofer şansa de a deveni un baietel fericit şi echilibrat. Recunosc că acest joc este pentru o categorie de vârstă mai mare, cam 5- 6 ani. Ii putem ajută mult pe cei mici să își dezvolte motricitatea, punându-le la dispoziție jocuri, jucării, acuarele, plastilină, pensule, ștampile, cărti, etc.

Aceste jocuri și activităti este bine să fie îmbinate, astfel copiii le vor percepe că pe o joacă și nu ca pe o activitate obligatorie, pe care sunt nevoiți să o ducă la bun sfârșit. Matei nu vrea sa scrie deloc in aceasta perioada. Astept sa treaca aceasta stare de refuz, implicandu-l în alte jocuri distractive.   

Un joc de precizie este Brosquito de la D TOYS, cu broscuțe săltărețe pentru 2-6 jucători. Broscuțele se pregătesc pentru marea olimpiadă. Da cu zarul, pune o broscuță pe tablă de joc și apăsa-i spatele ca sa sara peste gard, direct in lacul fermecat. Dacă ai nimerit în lac ești câștigător. La acest joc îți trebuie o precizie foarte bună, dar și o rabdare de fier!:)

 Jocul conține:
 1 tablă de joc cu accesorii,
 10 broscuțe săltărețe colorate,
 6 pioni,
 1 zar,
 1 regulament de joc.

Recomand diversitatea jocurilor de la LIBRIS.RO. Să nu uităm ca 1 Iunie se apropie cu pasi repezi și acest joc poate fi un cadou minunat pentru copilul tau. In această perioadă LIBRIS aniverseaza 8 ani de povesti infinite cu reduceri importante la cărti și jocuri inteligente.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Bookfest 2017

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. 
În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!
Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături.  sursa