Treceți la conținutul principal

Cartile din tolba lui Mos Craciun

 
Omul-Paianjen, Cei Patru Fantastici, X-MEN, Răzbunatorii si Incredibilul Hulk prezintă povestile acestor super eroi. Cartea Eroii Marvel - carte de povesti si proiector  scrisă de Michael Teitelbaum  mi-a amintit de copilăria mea cu diapozitivele cu faimoasele basme. Sunt prezentate uluitoarele întâmplări prin care eroii au ajuns să dobândească puteri neobișnuite, dar și cele mai palpitante aventuri prin care au trecut. Cartea cuprinde imagini color de o calitate extraordinară, este însoțită de un proiector mobil și zece discuri cu imagini color. Astfel, copiii vor avea posibilitatea de a proiecta imagini pe perete, în timp ce citesc cartea. Se alege un perete gol, de o culoare deschisă sau un spațiu al tavanului, care se află la o distanță de un metru față de copil. Fiecărei povești îi corespund două discuri.

Omul Păianjen este un personaj fictiv dintr-o bandă desenată, fiind creat de Stan Lee și Steve Ditko, pentru Marvel Comics. Omul Păianjen este de fapt un tanăr student orfan de ambii părinti pe nume Pețer Benjamin Parker, care locuia împreună cu unchiul Ben și mătusa May în New York.

X-Men este o serie de filme cu supereroi bazată pe echipa fictivă cu același nume din revistele de benzi desenate Marvel. Filmele au ca protagoniști o echipă formată din Hugh Jackman că Wolverine, prins în conflictul dintre Profesorul Xavier și Magneto, care au puncte de vedere diferite asupra relației dintre oameni și mutanți: Xavier crede că oamenii și mutanții pot trăi în armonie, insă Magneto crede că va fi război și vrea să lupte. 


Hulk este un personaj ficțional, un supererou, care apare în cărțile de benzi desenate publicate de Marvel Comics. Creat de Stan Lee și Jack Kirby, personajul a apărut prima oară în The Incredible Hulk, un monstru umanoid mutant, gigantic, verde, iradiat, cu o forță incredibilă și care nu își poate controla furia.
 

Copilul dumneavoastră va învăta mai ușor să recunoască numerele și să coloreze. Este o activitate în același timp amuzantă și educativă, fiecărui număr îi aparține o culoare, până la 10 culori diferite. Jocurile și culorile sunt cele mai potrivite instrumente de educație la copii mici, deoarece "vorbesc" pe înțelesul lor și îi ajută să le retina mai ușor.  Cartea "Numero Color Initiat"  conține numeroase avantaje: copilul învață numerele și exersează recunoașterea lor, motricitatea fină se perfecționează fără efort,  concentrarea și atenția se îmbunătățesc, iar legendele de culoare ajută la dezvoltarea capacității de a face asocieri.

Seria "Numero Color"  a apărut la Editură GAMA pe grupe de vârstă de la prima ediție junior până la inițiat.Pentru că am decis să ne concentrăm pe cifre în următoarele luni, vrem să profităm de timpul minunat petrecut împreună. Caietul de scriere. Invat sa scriu cifre  scris de Buzenchi Lucica este pentru grupa 5-7 ani, cuprinde: exerciții de scriere a cifrelor de la 1 la 10. Toate prezentate într-o formă atractivă conform programei școlare. Caietul propus reprezintă un ajutor important pentru învătarea scrierii de mană. Liniatura respectă particularitătile de varstă și prevederile programei școlare. Materialul oferă elevilor spațiu pentru exersare, aprofundare și dezvoltare prin sarcinile de lucru propuse.

Vă recomand cu toată căldura Seria "Mă pregătesc să fiu școlar" apărută la Editura Eduard, carte format mic, ușor de manevrat. In aceast
ă perioadă găsiți la LIBRIS numeroase reduceri la toate titlurile.
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .