Treceți la conținutul principal

Cartile din tolba lui Mos Craciun

 
Omul-Paianjen, Cei Patru Fantastici, X-MEN, Răzbunatorii si Incredibilul Hulk prezintă povestile acestor super eroi. Cartea Eroii Marvel - carte de povesti si proiector  scrisă de Michael Teitelbaum  mi-a amintit de copilăria mea cu diapozitivele cu faimoasele basme. Sunt prezentate uluitoarele întâmplări prin care eroii au ajuns să dobândească puteri neobișnuite, dar și cele mai palpitante aventuri prin care au trecut. Cartea cuprinde imagini color de o calitate extraordinară, este însoțită de un proiector mobil și zece discuri cu imagini color. Astfel, copiii vor avea posibilitatea de a proiecta imagini pe perete, în timp ce citesc cartea. Se alege un perete gol, de o culoare deschisă sau un spațiu al tavanului, care se află la o distanță de un metru față de copil. Fiecărei povești îi corespund două discuri.

Omul Păianjen este un personaj fictiv dintr-o bandă desenată, fiind creat de Stan Lee și Steve Ditko, pentru Marvel Comics. Omul Păianjen este de fapt un tanăr student orfan de ambii părinti pe nume Pețer Benjamin Parker, care locuia împreună cu unchiul Ben și mătusa May în New York.

X-Men este o serie de filme cu supereroi bazată pe echipa fictivă cu același nume din revistele de benzi desenate Marvel. Filmele au ca protagoniști o echipă formată din Hugh Jackman că Wolverine, prins în conflictul dintre Profesorul Xavier și Magneto, care au puncte de vedere diferite asupra relației dintre oameni și mutanți: Xavier crede că oamenii și mutanții pot trăi în armonie, insă Magneto crede că va fi război și vrea să lupte. 


Hulk este un personaj ficțional, un supererou, care apare în cărțile de benzi desenate publicate de Marvel Comics. Creat de Stan Lee și Jack Kirby, personajul a apărut prima oară în The Incredible Hulk, un monstru umanoid mutant, gigantic, verde, iradiat, cu o forță incredibilă și care nu își poate controla furia.
 

Copilul dumneavoastră va învăta mai ușor să recunoască numerele și să coloreze. Este o activitate în același timp amuzantă și educativă, fiecărui număr îi aparține o culoare, până la 10 culori diferite. Jocurile și culorile sunt cele mai potrivite instrumente de educație la copii mici, deoarece "vorbesc" pe înțelesul lor și îi ajută să le retina mai ușor.  Cartea "Numero Color Initiat"  conține numeroase avantaje: copilul învață numerele și exersează recunoașterea lor, motricitatea fină se perfecționează fără efort,  concentrarea și atenția se îmbunătățesc, iar legendele de culoare ajută la dezvoltarea capacității de a face asocieri.

Seria "Numero Color"  a apărut la Editură GAMA pe grupe de vârstă de la prima ediție junior până la inițiat.Pentru că am decis să ne concentrăm pe cifre în următoarele luni, vrem să profităm de timpul minunat petrecut împreună. Caietul de scriere. Invat sa scriu cifre  scris de Buzenchi Lucica este pentru grupa 5-7 ani, cuprinde: exerciții de scriere a cifrelor de la 1 la 10. Toate prezentate într-o formă atractivă conform programei școlare. Caietul propus reprezintă un ajutor important pentru învătarea scrierii de mană. Liniatura respectă particularitătile de varstă și prevederile programei școlare. Materialul oferă elevilor spațiu pentru exersare, aprofundare și dezvoltare prin sarcinile de lucru propuse.

Vă recomand cu toată căldura Seria "Mă pregătesc să fiu școlar" apărută la Editura Eduard, carte format mic, ușor de manevrat. In aceast
ă perioadă găsiți la LIBRIS numeroase reduceri la toate titlurile.
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sf. Augustin

Daca ma iubesti, nu plange!


Daca vei cunoaste misterul
Nemarginit al cerului
unde traiesc acum ,
cu orizonturi fara de sfarsit
cu lumina care cuprinde
si patrunde-orice lucru,
nu ai mai plange, daca ma iubesti!
De -acum sunt invaluit
de farmecul lui D-zeu
in nesfarsita lui frumusete.
Cele de odiniora
sunt atat de mici in comparatie
cu toate acestea!
Mi -a ramas dragostea ,
fata de tine,
o tandrete atat de mare
pe care tu nici nu ti-o poti imagina.
Traiesc o bucurie curata
In necazurile vietii
gandeste-te la acest lacas
unde vom fi impreuna intr-o zi,
dincolo de moarte,
saturati de apele izvorului nesecat
al bucuriei si al iubirii nesfarsite.
Nu plange,
daca ma iubesti cu adevarat!
Sf . Augustin In memoria unor suflete pierdute. Multumesc, Camelia pentru aceasta rugaciune! Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de
nicăieri şi merge spre nicăieri. Petre Ţuţea

Sa scriem si sa vorbim corect!

"Limba noastra-i o comoara"! Am auzit multe cuvinte care circula sub o forma incorecta atat pe bloguri, cat si in media! Se spune:
0bstetrică nu obstretică

ghips nu gips

jaratic nu jaratec
lacatusarie nu lacatuserie
delicatete nu delicateta
zilier nu ziler

frustrare nu frustare

placarda nu plancarda, pancarta

roseala nu rosala
cenusa nu cenuse
vaier nu vaer -Tânguire (prelungă), vaiet

marmoreean nu marmoreian

ridiche nu ridichie

camee nu cameie -Piatră dură (cu multe straturi divers colorate)
stras nu ştras

dividend nu divident

standard nu ştandard

alineat nu aliniat

plebiscit nu plebicist

remuneratie nu renumeratie

bacalaureat nu bacalauriat.

serviciu nu servici

genuflexiune nu genoflexiune

greşeală nu greşală

delincvent nu delicvent, delictvent

piuneză nu pioneză

streşini nu streaşini

Carti pentru sarbatorile de iarna

Dacă vă pregatiţi de sarbatori si sunteţi in căutarea unor cărţi si jocuri noi de Crăciun, o să aveţi cu siguranţă din ce sa alegeţi. Din aceasta luna o sa va prezint ce am ales eu pentru Matei. Rita-Gărgăriță - Caiet limbă și comunicare, apărut la Editura Aramis respectă foarte bine programă pentru grupă mare. Caietul este destinat preșcolarilor de 5-6 ani, scris de Alice Nichita, Mihaela Mitroi, Marcela Penes adaptat particularităților lor de vârstă, un sprijin real în demersul educativ, pregătitor pentru clasa 0.
Cu ilustrații sugestive, materialul prezintă îndrăgitele personaje, Rita-Gărgăriță și Greierașul Albastru, care îi invită pe copii să-și însușească într-un mod atractiv, cunoștințele referitoare la sunet, silabă, cuvânt, propoziție, povești, semne grafice, toate acestea fiind necesare dezvoltării vocabularului și a deprinderilor motrice necesare unei desfășurări eficiente a activităților la grupă.
Urmărește dezvoltarea exprimării orale, dezvoltarea capacității de a înțe…