Treceți la conținutul principal

Cartile din tolba lui Mos Craciun

 
Omul-Paianjen, Cei Patru Fantastici, X-MEN, Răzbunatorii si Incredibilul Hulk prezintă povestile acestor super eroi. Cartea Eroii Marvel - carte de povesti si proiector  scrisă de Michael Teitelbaum  mi-a amintit de copilăria mea cu diapozitivele cu faimoasele basme. Sunt prezentate uluitoarele întâmplări prin care eroii au ajuns să dobândească puteri neobișnuite, dar și cele mai palpitante aventuri prin care au trecut. Cartea cuprinde imagini color de o calitate extraordinară, este însoțită de un proiector mobil și zece discuri cu imagini color. Astfel, copiii vor avea posibilitatea de a proiecta imagini pe perete, în timp ce citesc cartea. Se alege un perete gol, de o culoare deschisă sau un spațiu al tavanului, care se află la o distanță de un metru față de copil. Fiecărei povești îi corespund două discuri.

Omul Păianjen este un personaj fictiv dintr-o bandă desenată, fiind creat de Stan Lee și Steve Ditko, pentru Marvel Comics. Omul Păianjen este de fapt un tanăr student orfan de ambii părinti pe nume Pețer Benjamin Parker, care locuia împreună cu unchiul Ben și mătusa May în New York.

X-Men este o serie de filme cu supereroi bazată pe echipa fictivă cu același nume din revistele de benzi desenate Marvel. Filmele au ca protagoniști o echipă formată din Hugh Jackman că Wolverine, prins în conflictul dintre Profesorul Xavier și Magneto, care au puncte de vedere diferite asupra relației dintre oameni și mutanți: Xavier crede că oamenii și mutanții pot trăi în armonie, insă Magneto crede că va fi război și vrea să lupte. 


Hulk este un personaj ficțional, un supererou, care apare în cărțile de benzi desenate publicate de Marvel Comics. Creat de Stan Lee și Jack Kirby, personajul a apărut prima oară în The Incredible Hulk, un monstru umanoid mutant, gigantic, verde, iradiat, cu o forță incredibilă și care nu își poate controla furia.
 

Copilul dumneavoastră va învăta mai ușor să recunoască numerele și să coloreze. Este o activitate în același timp amuzantă și educativă, fiecărui număr îi aparține o culoare, până la 10 culori diferite. Jocurile și culorile sunt cele mai potrivite instrumente de educație la copii mici, deoarece "vorbesc" pe înțelesul lor și îi ajută să le retina mai ușor.  Cartea "Numero Color Initiat"  conține numeroase avantaje: copilul învață numerele și exersează recunoașterea lor, motricitatea fină se perfecționează fără efort,  concentrarea și atenția se îmbunătățesc, iar legendele de culoare ajută la dezvoltarea capacității de a face asocieri.

Seria "Numero Color"  a apărut la Editură GAMA pe grupe de vârstă de la prima ediție junior până la inițiat.Pentru că am decis să ne concentrăm pe cifre în următoarele luni, vrem să profităm de timpul minunat petrecut împreună. Caietul de scriere. Invat sa scriu cifre  scris de Buzenchi Lucica este pentru grupa 5-7 ani, cuprinde: exerciții de scriere a cifrelor de la 1 la 10. Toate prezentate într-o formă atractivă conform programei școlare. Caietul propus reprezintă un ajutor important pentru învătarea scrierii de mană. Liniatura respectă particularitătile de varstă și prevederile programei școlare. Materialul oferă elevilor spațiu pentru exersare, aprofundare și dezvoltare prin sarcinile de lucru propuse.

Vă recomand cu toată căldura Seria "Mă pregătesc să fiu școlar" apărută la Editura Eduard, carte format mic, ușor de manevrat. In aceast
ă perioadă găsiți la LIBRIS numeroase reduceri la toate titlurile.
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Bookfest 2017

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. 
În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!
Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături.  sursa

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .